Poortgrepen

Poortgreep voor een veilige toegang tot de weide. Sterk en duurzaam, met extra grote haak.

€1,65

Duurzame rode poortgreep met haak. Er is keramiek toegevoegd aan het kunststof waardoor het een mooie afgewerkte poortgreep is.
€1,65

Duurzame zwarte poortgreep met haak. Er is keramiek toegevoegd aan het kunststof waardoor het een mooie afgewerkte poortgreep is.
€1,65

Zwarte poortgreep met lintverbinding tot 40 mm. Er is keramiek toegevoegd aan het kunststof waardoor het een mooie afgewerkte poortgreep is. 
€1,99

ZoneGuard poortgreep voor een veilige toegang tot de weide. Robuust, veilig, stevig en UV-bestendig, met extra grote haak en een lintverbinding tot 40 mm.
€2,15

Poortgreep met een rvs Litzclip lint verbinding. Litzclip is bekend om z’n eenvoudige bevestiging, perfecte geleiding en is eenvoudig na te spannen.
€3,95

Ritset bestaand uit poortgreep, elastiek, ringisolator en poortgreepanker. Elastiek van 3 m tot 6 m uitrekbaar.

€19,95

Gemaakt van duurzaam elastiek met daarin stroomgeleidedraden. Set bestaat uit: poortgreep, elastiek, ringisolator en poortgreepanker.
€21,99

Poortgreepset met veer. De veer bevat een doorsnede van 5 cm kan uitgerekt worden tot een lengte van 5 meter. Inclusief 2 poortgreepankers!
€7,95

Poortgreep inclusief veer van het merk ZoneGuard. De veer met een doorsnede van 2,5 cm kan uitgerekt worden tot een lengte van 5 meter.
€3,95

Deze veer bevat een doorsnede van 5 cm kan uitgerekt worden tot een lengte van 5 meter. Diameter veer: 5 cm. Geschikt voor bijna alle diersoorten.
€3,95

Ideaal voor elke doorgang die vaak open en dicht moet! De ideale poortgreepset welke zichzelf oprolt. 

€36,95