Home » Paard en ruiter » Supplementen » Excellent

Excellent

Bij eventuele vragen over een supplement, kunt u altijd gebruik maken van de whats-app button of een mailtje sturen.

Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Equi C-Lic ondersteunt de spijsvertering van het paard. Ideaal te verstrekken wanneer een opgeblazen gevoel optreedt na het voeren.

Equi HempOne Oil is een krachtige mix van CBD olie en speciale 100% plantaardige oliën, die een rustgevende uitwerking op het paard hebben.

Equi Mobility Plus is de meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten.

Equi No Bute is een krachtige natuurlijke formule voor de meest complete ondersteuning en verlichting aan het bewegingsapparaat!

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor je paard! Het paard zal vitaler en vrolijker zijn door positieve effecten van humine- en fulvinezuren

Equi Vita Forte bevat een mix van essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren ter ondersteuning van de algehele conditie.

Unieke mix van essentiële omega-3 en-6 vetzuren, vitamine E + C en krachtige plantaardige extracten voor verzorging en herstel van de huid van binnenuit!

Vitasporal is de boost injector voor als het paard extra behoefte heeft aan voeding, energie en vitaminen A, D en E.

Biozin

 

Bevordert de gezondheid van de hoeven van uw paard. Biozin is een aanvullend diervoeder voor paarden.

H.M.P. Horse voor effectieve verzorging en ondersteuning van de luchtwegen en ademhalingsstelsel tot diep in de bronchiën!

Equi Gastro Support voor ondersteuning van de maag en behoud van een normale zuurgraad!

Equi Apple Vinegar voor ondersteuning van de weerstand en conditie. Equi Apple Vinegar is pure appelazijn.

Equi Flex HA is perfect voor de smering van soepele gewrichten en voor stevige pezen, botten en banden!

Equi Oxy Cell bevordert zuurstoftransport van rode bloedcellen voor snel herstel na training!

Equi Parex is het 100% natuurlijke reinigingsproduct en draagt bij aan een gezonde maag- en darmflora! 

Voor zand etende paarden om zand te verwijderen uit het lichaam en ter compensatie van spijsverterings stoornissen in de dikke darm!

Aanvullend diervoeder voor paarden. Stimuleert op een natuurlijke wijze de spiergroei, spieropbouw en verhoogt de prestaties van het paard!

Feed Booster voor als het paard meer energie, kracht en conditie nodig heeft, zonder dat het paard nerveus wordt!

Fenelook voor gezonde luchtwegen en ter ondersteuning van algehele conditie, spijsvertering en weerstand opbouwend!

Fenegriek is een kruid dat zorgt voor gezonde luchtwegen en is weerstand opbouwend. Daarnaast ondersteunt fenegriek een goede spijsvertering.

100% natuurlijke Europese knoflook in granulaat vorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!

100% natuurlijke Europese knoflook in vloeibare vorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!

100% natuurlijke Europese knoflook in poedervorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!

H.M.P. Horse Liquid voor effectieve verzorging en ondersteuning van het luchtwegenstelsel tot diep in de bronchiën!

Aanvullend diervoeder voor paarden ter compensatie van verlies aan elektrolyten bij hevig zweten. Bevat belangrijke zouten, vitaminen en mineralen.

Aanvullend diervoeder voor paarden voor compensatie van verlies aan elektrolyten bij hevig zweten. Bevat belangrijke zouten en mineralen.

Knoflookpoeder Zwart & Wit is een krachtige combinatie van zwarte en witte knoflook met muntsmaak, die het natuurlijk afweersysteem bevordert.

Linseed Oil bevat een hoog aandeel essentiële omega-3 vetzuren voor optimale darmwerking en een gezonde spijsvertering, huid en vacht.

Levertraan is puur en 100% natuurlijk levertraanolie van veterinaire kwaliteit.
Levertraan bevat een grote hoeveelheid omega-3 vetzuren, vitamine A en D.

No Stress Paste is een smakelijke pasta op basis van het natuurlijk ingrediënt L-tryptofaan en heeft een rustgevend effect op het paard

Het 6-in-1 product dat extra ondersteuning geeft aan de algehele gezondheid en spijsvertering van uw paard.

De mix van L-tryptofaan en magnesium voor het verminderen van stressreacties gedurende een langere periode zonder dat het paard suf wordt!

Voor optimale verwijdering van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverterings stoornissen in de dikke darm!

Smakelijke topvoeding om een veulen te laten groeien tot een groot en sterk paard! Volledige melkvervanger voor veulens.

Vitamine E Plus is een plus voeding met vitamine E, lysine en selenium. Voor de ondersteuning van spieren, weerstand en vruchtbaarheid.

Speciaal voor het verwijderen van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm!