Excellent supplementen

Bij eventuele vragen over een supplement, kunt u altijd gebruik maken van de whats-app button of een mailtje sturen.

Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Equi C-Lic ondersteunt de spijsvertering van het paard. Ideaal te verstrekken wanneer een opgeblazen gevoel optreedt na het voeren.
€24,95

Equi HempOne Oil is een krachtige mix van CBD olie en speciale 100% plantaardige oliën, die een rustgevende uitwerking op het paard hebben.
€36,95

Equi Mobility Plus is de meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten.
€74,95

Equi No Bute is een krachtige natuurlijke formule voor de meest complete ondersteuning en verlichting aan het bewegingsapparaat!
€38,95

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor je paard! Het paard zal vitaler en vrolijker zijn door positieve effecten van humine- en fulvinezuren.
€22,95

Equi Vita Forte bevat een mix van essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren ter ondersteuning van de algehele conditie.
€27,95

Unieke mix van essentiële omega-3 en-6 vetzuren, vitamine E + C en krachtige plantaardige extracten voor verzorging en herstel van de huid van binnenuit!
€28,95

Vitasporal is de boost injector voor als het paard extra behoefte heeft aan voeding, energie en vitaminen A, D en E.

was €9,25
nu €7,75

Biozin

 

Bevordert de gezondheid van de hoeven van uw paard. Biozin is een aanvullend diervoeder voor paarden.

€27.95

H.M.P. Horse voor effectieve verzorging en ondersteuning van de luchtwegen en ademhalingsstelsel tot diep in de bronchiën!
€34,95

Equi Gastro Support voor ondersteuning van de maag en behoud van een normale zuurgraad!

€69,95

Equi Apple Vinegar voor ondersteuning van de weerstand en conditie. Equi Apple Vinegar is pure appelazijn.

€11,95

Equi Flex HA is perfect voor de smering van soepele gewrichten en voor stevige pezen, botten en banden!

€52,95

Equi Oxy Cell bevordert zuurstoftransport van rode bloedcellen voor snel herstel na training!

€27,95

Equi Parex is het 100% natuurlijke reinigingsproduct en draagt bij aan een gezonde maag- en darmflora! 

€14,95

Voor zand etende paarden om zand te verwijderen uit het lichaam en ter compensatie van spijsverterings stoornissen in de dikke darm!
€29,95

Aanvullend diervoeder voor paarden. Stimuleert op een natuurlijke wijze de spiergroei, spieropbouw en verhoogt de prestaties van het paard!
€37,95

Feed Booster voor als het paard meer energie, kracht en conditie nodig heeft, zonder dat het paard nerveus wordt!

€17,95

Fenelook voor gezonde luchtwegen en ter ondersteuning van algehele conditie, spijsvertering en weerstand opbouwend!

€16,95

Fenegriek is een kruid dat zorgt voor gezonde luchtwegen en is weerstand opbouwend. Daarnaast ondersteunt fenegriek een goede spijsvertering.
€9,95

100% natuurlijke Europese knoflook in granulaat vorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!
€12,95

100% natuurlijke Europese knoflook in vloeibare vorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!
€19,95

100% natuurlijke Europese knoflook in poedervorm met de unieke eigenschap dat de werking zowel inwendig als uitwendig is!
€13,95

H.M.P. Horse Liquid voor effectieve verzorging en ondersteuning van het luchtwegenstelsel tot diep in de bronchiën!
€34,95

Aanvullend diervoeder voor paarden ter compensatie van verlies aan elektrolyten bij hevig zweten. Bevat belangrijke zouten, vitaminen en mineralen.
€19,95

Aanvullend diervoeder voor paarden voor compensatie van verlies aan elektrolyten bij hevig zweten. Bevat belangrijke zouten en mineralen.
€16,95

Knoflookpoeder Zwart & Wit is een krachtige combinatie van zwarte en witte knoflook met muntsmaak, die het natuurlijk afweersysteem bevordert.
€23,95

Linseed Oil bevat een hoog aandeel essentiële omega-3 vetzuren voor optimale darmwerking en een gezonde spijsvertering, huid en vacht.
€5,45

Levertraan is puur en 100% natuurlijk levertraanolie van veterinaire kwaliteit.
Levertraan bevat een grote hoeveelheid omega-3 vetzuren, vitamine A en D.
€13,95

No Stress Paste is een smakelijke pasta op basis van het natuurlijk ingrediënt L-tryptofaan en heeft een rustgevend effect op het paard.
€16,95

Het 6-in-1 product dat extra ondersteuning geeft aan de algehele gezondheid en spijsvertering van uw paard.
€24,25

De mix van L-tryptofaan en magnesium voor het verminderen van stressreacties gedurende een langere periode zonder dat het paard suf wordt!
€34,95

Voor optimale verwijdering van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverterings stoornissen in de dikke darm!
€34,95

Smakelijke topvoeding om een veulen te laten groeien tot een groot en sterk paard! Volledige melkvervanger voor veulens.
€47,95

Vitamine E Plus is een plus voeding met vitamine E, lysine en selenium. Voor de ondersteuning van spieren, weerstand en vruchtbaarheid.
€23,95

Speciaal voor het verwijderen van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm!
€29,95